Train-Sim Romania Forum Index
Train-Sim.RORegister FAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 30 of 42
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Next
Poze Locomotive
Author Message

Reply with quote
Post Post436:  
881 e o locomotiva ce nu te lasa cu garda jos. Merge bine, si are un interior foarte primitor. Are bandajele putin macelarite (diferenta curent MT), dat fiind ca face sute (mii?) de kilometri zilnic. Ba e pe Suceava, ba e pe Bucuresti.
Eu unul m-am simtit foarte madru cand treceam prin statii cu ea, dat fiind ca arata impecabil. O locomotiva ce iti creste ego-ul daca ii esti la mansa. Ea si inca cele cateva titulare de prin parc.
Cine nu ma crede, inseamna ca nu a fost pe ea niciodata.

View user's profile Send private message

Reply with quote
Post Post437:  
MarianD wrote:
881 e o locomotiva ce nu te lasa cu garda jos...
Cine nu ma crede, inseamna ca nu a fost pe ea niciodata.

Eu te cred!  Razz asta pentru ca, titulari masinii imi sunt cunostinte foarte bune. Wink

View user's profile Send private message Send e-mail

Reply with quote
Post Post438:  
40-2001-2 wrote:
@Edy:
-Cluj: http://cfr.stfp.net/Pic/40/40-0881-9D8:1.jpg

-Suceava Nord: http://cfr.stfp.net/Pic/40/40-0820-7Da:5.jpg (sigla este pe lateral deaaupra "CFR")

Cred ca la asta se referea Ionutz53.

Nu nu. Nu Paul, nu la sigla CFR m-am referit. Aici e greseala mea, Eu ma refeream cum are 881 scris Depoul Suceava, sau alte masini de la Cluj, scris depoul Cluj Napoca, dar unde am gresit eu, e prin faptul ca respectivele masini nu sunt facute "delfin" ... Embarassed is doar modernizate

Reply with quote
Post Post439:  
Quote:
Acum titulare la Brasov sunt mai exact 13 masini. Candva, depourile Brasov, Ciceu, Timisoara si Galati au fost singurele depouri din tara unde tot parcul de masini avea echipe titulare ( cate 6 echipe pe masina - mecanic +ajutor). La Brasov, dintre toate acele foste masini titulare, astazi mai este doar 054. Restul locomtivelor care sunt, n-au nicio legatura cu istoria depoului, provenind din alte parti.

Din ce-am vazut ultima perioada, au reaparut cateva locomotive titulare si la Bucuresti Calatori ( 692, 784, 876, etc..).Sper sa-si continue drumul ascendent acest depou, pentru ca ar fi pacat pentru un astfel de depou sa pastreze reputatia capatata dupa 2002...Asta cu toate ca au masini mult mai bune ca stare tehnica, decat multe alte depouri.

054 ruulzzz!!! Cool

Reply with quote
Post Post440:  
ionutz53 wrote:
40-2001-2 wrote:
@Edy:
-Cluj: http://cfr.stfp.net/Pic/40/40-0881-9D8:1.jpg

-Suceava Nord: http://cfr.stfp.net/Pic/40/40-0820-7Da:5.jpg (sigla este pe lateral deaaupra "CFR")

Cred ca la asta se referea Ionutz53.

Nu nu. Nu Paul, nu la sigla CFR m-am referit. Aici e greseala mea, Eu ma refeream cum are 881 scris Depoul Suceava, sau alte masini de la Cluj, scris depoul Cluj Napoca, dar unde am gresit eu, e prin faptul ca respectivele masini nu sunt facute "delfin" ... Embarassed is doar modernizate

40-2001-2 = 41-0004-6 ?!

40-2001-2 = Nicu(eu)
40-0004-6 = Paul Razz
Am inteles la ce sigla te-ai referit, dar alte poze nu am gasit pe net. Aveam prin PC una cu 881 si inca cateva cu 820(Depoul Suceava Nord).  

PS: pe 881 scrie Depoul Cluj, nu Suceava  Twisted Evil

Reply with quote
Post Post441:  
Poze facute azi 20.01.2010 in Gara de Nord intre orele 17.00-18.00:

IC 553 Bucuresti - Iasi - Suceava cu EC 91-53-0-461-078-4:

Semnal luminos cu TMV:

Una din cele 4 Sageti care erau la acel moment in gara (la un moment dat erau doar ele si era chiar foarte trist):

Singurul peron foarte plin, oamenii asteptau sa traga la linie personalul 3007, care a plecat cu o intarziere de 45 de minute:

In acest timp soseste de la Brasov masina 91-53-0-477-703-9 (avea steguletele Romaniei si UE pe ploapele de la faruri):

Acceleratul 1643 masina 41-0240-6 (depou Brasov netitulara) cu f multe vagoane, avea pentru 3 destinatii: Brasov, Sighetul Marmatiei si Vatra Dornei:

Masina 45-0328-0 cu garnitura Acceleratului 1823 Bucuresti Nord-Craiova-Petrosani-Arad

Accelerat 1741 Bucuresti-Brasov-Cluj Napoca-Oradea-Satu Mare cu masina 91-53-0-477-785-6:

Sageata de aeroport, nu era nimeni la ora aia si cred ca a plecat goala:

Diverse de pe peron:

Last edited by Edy on Thu Jan 21 2010, 16:34; edited 1 time in total

Reply with quote
Post Post442:  
Edy wrote:
Semafoare TMV

Oare?

Frumoase poze, bravo!

Reply with quote
Post Post443:  
Merci! Dar ce fel de semafoare sunt?

Reply with quote
Post Post444: diferenta 
nu s semafoare, ca sa zic asa se numesc semafoare acele semnale care pentru a da o indicatie sunt actionate mecanic prin intermediul unor parghii pentru actionarea bratelor, iar semnalele luminoase sunt actionate electric prin intermediul circuitelor electrice. deci ceea ce spui tu sunt semnale luminoase tmv

Reply with quote
Post Post445:  
Corect!  Wink

Reply with quote
Post Post446:  
Pe domnisoara 328 am vazut-o azi dimineata in jur de ora 02:30 cu A 1823 in statia Simeria. A ajuns cu vreo 50 min intarziere cauzandu-i astfel o mare intarziere si A 1924 Sighetu Marmatiei - Timisoara Nord deoarece merg cuplat impreuna pana la Arad. A 1924 sosise la 01:46 si a plecat la 03:00 din statia Simeria in loc de 02:15.

E foarte gresit spus semafor (de ce gresit...pentru ca te pica fara nicio discutie la examen pentru o astfel de prostioara  Wink  ).....e semnal luminos....bine a spus Alin

Reply with quote
Post Post447:  
În sfârşit am prins şi eu locomotiva TAURUS într-o poză. De fiecare dată când o vedeam trecea până să scot aparatul foto.
Poză făcută Sâmbătă, 6 Februarie 2010 în Vinţul de jos:

Reply with quote
Post Post448:  
Sunt 2 exemplare:021 si 023

Reply with quote
Post Post449:  
sunt 5 defapt.... 021, 022, 023, 024, 025...toate fac in Romania...021 e ultima venita si o sa mai vina...eu unul m-am scarbit de ele deja Neutral
La fel va fi si cu Chem Trans Logistics incepand de anul acesta...si-au adus 6 Ludmilla, un DB (seria 219 parca) si vreo 5 masini DSB (seria nu o stiu exact) ce au fost la modificat la Craiova iar acum le-au dus la revopsit ca aratau sub orice critica. Ah da, sa nu uitam de CTV care are 3 masinute Siemens (-700, -701 iar pe a 3-a nu o stiu) si isi v-or aduce inca 3...toate fac pe Curtici-Craiova fie via Caransebes fie via Petrosani...iar de anul acesta, cel putin RCA (OBB-isti) v-or face pana la Constanta  Very Happy

Reply with quote
Post Post450:  
Datorita alunecarii de teren de langa Balota, unele trenuri au fost redirectionate pe la Targu-Jiu->Petrosani->Simeria si multe trenuri au fost luate de mecanicii de pe Simeria, la fel pot spune de locomotive, au trimis multe locomotive de pe Arad pe Simeria asa ca au bagat a treia locomotiva sarbeasca:46-103-5

Locomotiva a stat 3 ani in depoul Arad si a fost tinuta ca sa schimbe piesele stricate de la 46-0006-0 si de la 46-0059-9, acum a fost bagata si trimisa la un tren.Ce m-a impresionat foarte tare a fost pilotul automat care inca mai merge, dar are o mare problema, contactorii de la M.T.1 s-au blocat si a trebuit izolate si M.T.1 si M.T.3 si din aceasta cauza se poate zice ca este o "jumatate de locomotiva", merge doar cu 2 motoare si demareaza mai rau ca un LDE. Crying or Very sad

Reply to topic Page 30 of 42
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Next
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Spreadfirefox Affiliate Button