Maine dimineata am de gand sa profit de vremea buna de zilele astea si sa fac un circuit pe calea ferata pe urmatoarea ruta:
P2863 Timisoara Nord - Ronat Triaj - Dudestii Noi - Pescaretu Mic H - Biled - Sandra Hm - Satu Nou Hm - Lovrin
In Lovrin stau 10 min iar P2863 isi schimba numele in P2865.
P2865 Lovrin - Tomnaticu Hcv - Sinnicolau Mare.
Din Sinnicolau Mare iau P2638 pana la Aradu Nou.
P2638 Sinnicolau Mare - Saravale H - Sinpetru H - Periam - Periam Port - Aranca hc - Secusigiu - Munor hc - Sinpetru German H - Felnac Hm - Bodrogu Nou hc - Zadareni H - Aradu Nou.
In Aradu Nou stau jumate de ora si astept P 2024 care circula pe relatia Timisoara Nord - Targu Jiu. Eu il voi lua pe ruta Aradu Nou - Radna.
P2024 Aradu Nou - Arad - Radna.
In Radna cobor si astept aproape 1,5 ore cea mai rea legatura inpoi la Timisoara P2239
P2239 Radna - Neudorf hc - Zabrani - Alius H - Gomila hc - Sarlota H - Remetea Mica - Fibis hc - Bencei hc - Pischia - Cerneteaz hc - Giarmata - Viile Giarmata hc - Timisoara Est - Timisoara Nord.
Last edited by Bobby_TM on Sun Feb 08 2009, 19:16; edited 2 times in total

Este o senzaţie greu de descris, să auzi acel clănţănit al roţii peste joantă însoţit de clinchetele cuplei nelegate a vagonului şi altor lanţuri mai mici ce se leagănă continuu peste tabla de trecere între vagoane ce stă ridicată, totul cuplat cu balansul stânga-dreapta sau sus-jos al vagonului ce pare a se juca liber de orice restricţie cu acel capăt al său (doar e ultimul vagon, nu?).

, foarte reusit reportajul. A fost o placere sa-mi clatesc ochii cu fotografiile si fimluletele realizate , mai ales ca nu am mai fost de ceva vreme intr-o calatorie ( cat de scurta ) cu trenul.